OUR MISSION

Focus on the quality and quality of silk products

EVERYTHING WE DO IS
TO BETTER SERVICE FOR YOU

What we have been pursuing is not only the good quality,but also how to satisfy you,answer your puzzles and solve the problems you meet.

New Products

Featured Press

  • Свила ватенка препорачува да се обиде да не се навлажни

    Многу луѓе не знаат како да го чистат и одржуваат свилениот јорган, што резултира со краток век на свилениот јорган, многу луѓе се чистат за да го најдат свиленото лице, што всушност е многу жално, а потоа свилениот јорган на крајот не може да се измие? Свилениот јорган може да се пере? Општо земено, ...

  • Трансферот свила ватенка допир два изглед три мирис

    Свилените јоргани ги фаворизираат многу луѓе бидејќи се лесни, топли и еколошки. Сепак, не е јасно како да се купат многу луѓе. Според националните стандарди, свилениот јорган се однесува на филот кој содржи свила од црница и (или) дробена свила 50% и повеќе од производите од јорган. На ф...

  • Кој го избирате кога ги споредувате волнените и свилените јоргани?

    Постојат многу видови на јоргани, а предностите од користењето различни пломби може да бидат различни. Волнените јоргани и свилените јоргани се она за што многу луѓе ги загрижува, па дали е подобро да имате волнена или свилена јоргана? Ајде да одговориме на ова прашање со воведување на предностите и недостатоците на...