OUR MISSION

Focus on the quality and quality of silk products

EVERYTHING WE DO IS
TO BETTER SERVICE FOR YOU

What we have been pursuing is not only the good quality,but also how to satisfy you,answer your puzzles and solve the problems you meet.

New Products

Featured Press

  • Jorgan mëndafshi rekomandohet të përpiqeni të mos laget

    Shumë njerëz nuk dinë të pastrojnë dhe mirëmbajnë jorganin e mëndafshtë, duke rezultuar në jetëgjatësinë e shkurtër të jorganit të mëndafshtë, shumë njerëz pastrohen për të gjetur fytyrën e jorganit mëndafsh, gjë që në fakt është shumë për të ardhur keq, atëherë jorgani mëndafshi në fund nuk mund të të lahet? A mund të lahet jorgani mëndafshi? Në përgjithësi,...

  • Zgjidh jorgan mëndafshi një prekje dy sy tre erë

    Jorganët e mëndafshtë favorizohen nga shumë njerëz, sepse janë të lehta, të ngrohta dhe miqësore me mjedisin. Megjithatë, si të blini shumë njerëz nuk është e qartë. Sipas standardeve kombëtare, jorgani mëndafshi i referohet mbushjes që përmban mëndafsh manit dhe (ose) mëndafsh të grimcuar 50% e më shumë të produkteve të jorganit. F...

  • Cilin zgjidhni kur krahasoni jorganët e leshit dhe jorganët e mëndafshtë?

    Ka shumë lloje jorganësh, dhe avantazhet e përdorimit të mbushjeve të ndryshme mund të jenë të ndryshme. Jorganët e leshit dhe jorganët e mëndafshtë janë ato që shqetësojnë shumë njerëz, ndaj është më mirë të keni një jorgan leshi apo një jorgan mëndafshi? Le t'i përgjigjemi kësaj pyetjeje duke paraqitur avantazhet dhe disavantazhet e...