Benefits of Silk Quilt

lëkurës 1.Protect dhe për të promovuar gjumë.

Silk eshte nje fiber poroz protein formuar nga ngurtësim dhe fibroza e proteinës të lëngshme mëndafshi në krimbit të mëndafshit. Më shumë se 97% e mëndafsh i pastër është e përbërë nga proteina shtazore, e cila përmban 18 lloje të aminoacideve të nevojshme për trupin e njeriut. Serine mund të ushqyer lëkurën, të rrisë vitalitetin e qelizave të lëkurës dhe për të parandaluar plakjen e lëkurës. Molekulat gjobë emetuara nga 18 lloje të aminoacideve janë quajtur edhe "faktorët e gjumit", e cila mund të bëjë nervat e njerëzve në një gjendje më të qëndrueshme. Duke mbuluar jorgan mëndafshi mund të nxisin gjumin, për të përmirësuar cilësinë e gjumit, të rritur vitalitetin e njeriut dhe ngadalësojnë plakjen.

Rregullimi 2.two-drejtimi, të ngrohtë në dimër dhe të freskët në verë.

Silk ka një përçueshmëri shumë të ulët termike dhe përmban më të lartë "boshllëkun vëllim mëndafshi" Krahasuar me fibrave të tjera, e cila është e lehtë për të absorbuar dhe për të ruajtur ajrin. Kur ajo është e ftohtë, ajo mund të zvogëlojë përçueshmëri termike dhe për të mbajtur të ngrohtë më të mirë se lëkure, pambuku dhe leshi. Kur ajo është e nxehtë, kjo mund të hiqni të nxehtit e tepërt për të bërë temperaturën e jorgan brenda të përshtatshme. Ajo ka rezistencë të mirë të ftohtë dhe temperatura konstante.

3.Hygroscopicity dhe djersë, të rehatshme dhe breathable.

Silk proteina jashtë mëndafsh përmban një substancë të quajtur "zinxhir anësor prirje amino acid", ajo mund të thithin djersën dhe ujë emetuar nga trupi i njeriut dhe largimin e tyre që të mbajë jorgan brenda thatë, breathable dhe të rehatshme. Është veçanërisht e dobishme për pacientët me reumatizma, artrit dhe periarthritis e shpatullën.

4.Anti-mite dhe anti-bakterial, në afërsi të lëkurës dhe të butë.

Ajo ka anti-mite, anti-bakterial, anti-alergjike dhe lëkurë-miqësore natyrën. Sericin Silk ka anti-mite dhe rritjen e mykut përbërësit, të cilat mund të parandaluar organizmave të dëmshëm nga pushtuesit trupin e njeriut gjatë gjumit, kjo është më e dobishme për njerëzit alergjike. Përbërja kimike e fibra mëndafshi është i ngjashëm me atë të lëkurën e njeriut, kjo ngjashmëri e bën mëndafshi shumë të butë dhe statike pa. Kjo është dhurata më e mirë për të rinjtë, të moshuarit dhe gratë moderne, dhe gjithashtu një dhuratë fisnike për miqtë dhe të afërmit.

cadsva
1

Fluffy dhe elastike

3

prova lagështi dhe myk prova

ewgwegewqweawe

pa erë

5

Anti-mite dhe anti-bakterial

6

Butë dhe gjumi